Kotlety z kapusty

Bardzo dobre warzywne kotlety.

kotlety

Czas przygotowania:
25 min.
Dla ilu osób:
dla 3 osób
Ocena:

(średnia 4.49 z 181 głosów)

Składniki:

  • mała główka kapusty
  • jajo
  • cebula
  • sól
  • pieprz
  • trochę bułki tartej
  • olej

Sposób przygotowania:

Sposób podania:

Kroki wykonania:

  • Pokrojoną na ćwiartki kapustę ugotować, przekręcić przez maszynkę, wycisnąć. Dodać sól, pieprz, jajo, trochę bułki tartej i cebulę podsmażoną na odrobinie oleju. Z gotowej masy uformować kotlety, obtaczać w bułce i smażyć na złoty kolor.

Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij

Podobne przepisy

Czas przygotowania: 60 min.
KOTLETY Z KAPUSTY
bardzo smaczne

Joanna 55

KOTLETY Z KAPUSTY