Koreczki na waflu ryżowym

smaczne koreczki ....

koreczkiPrzekąski

Czas przygotowania:
5 min.
Dla ilu osób:
dla 8 osób
Ocena:

(średnia 4.5 z 165 głosów)

Składniki:

  • na 8 koreczków
  • 1 wafel ryżowy z algami morskimi Good Food
  • 1/3 dużej czerwonej papryki
  • 1 cienka drobiowa parówka
  • 1 ogórek konserwowy
  • 8 marynowanych pieczarek
  • 8 kostek serka typu greckiego

Sposób przygotowania:

Sposób podania:

Kroki wykonania:

  • Wafel ryżowy przeciąć na 8 trójkącików. W każdy z nich nabić na środku wykałaczkę. 1/3 papryki pokroić na 8 części i nabić każdą na wykałaczkę z waflem. Następnie parówkę pokroić również na 8 kawałeczków i nabić na paprykę. Potem pokroić w 8 plastrów ogórka i nabić na parówkę. Na parówkę nabić po jednej pieczarce a na sam koniec po kostce serka typu greckiego i koreczki gotowe do spożycia.
Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij

Zdjęcia użytkowników

Podobne przepisy