Kolorowe koreczki

Nie tylko na przyjęcia

koreczkiPrzekąski

Czas przygotowania:
30 min.
Dla ilu osób:
dla 2 osób
Ocena:

(średnia 4.47 z 150 głosów)

Składniki:

  • 4 plastry sera żółtego (takie po ok. 4 mm każdy)
  • 4 małe ogórki konserwowe
  • 2 kabanosy
  • ½ świeżej czerwonej papryki
  • 20 zielonych oliwek nadziewanych pastą paprykową
  • 20 małych marynowanych pieczarek
  • 20 wykałaczek

Sposób przygotowania:

Sposób podania:

Kroki wykonania:

  • Ser kroimy w kwadraty o boku ok. 15 mm. Ogórki konserwowe w plasterki o grubości ok. 3 mm
  • kabanosy w nieco grubsze krążki. Paprykę kroimy w kwadraciki wielości kwadracików z sera. Na wykałaczki nabijamy najpierw ser
  • następnie ogórek
  • kabanos
  • znowu ser
  • oliwkę i pieczarkę.
  • Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij

Zdjęcia użytkowników

Podobne przepisy