Koktajl jabłkowo-truskawkowy

Lekki koktajl na poświąteczny posiłek.

DeseryNapojedrinkkoktajlPrzekąski

Czas przygotowania:
10 min.
Dla ilu osób:
dla 2 osób
Ocena:

(średnia 4.48 z 145 głosów)

Składniki:

  • 3 jabłka
  • 500 gr mrożonych truskawek
  • 5 łyżek serka waniliowego
  • 1 szklanka mleka
  • 4 łyżeczki cukru

Sposób przygotowania:

Kroki wykonania:

  • Jabłka myjemy, obieramy. Kroimy w kostkę.
  • Truskawki rozmrażamy, posypujemy cukrem.
  • Wszystkie składniki blendujemy.
  • Dodajemy cukru, cynamonu do smaku.

Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij

Zdjęcia użytkowników

Podobne przepisy