Koktajl bananowo-kawowy

Zdrowe drugie śniadanie lub pomysł na przekąskę to koktajl bananowo-kawowy. Przepis pochodzi z książki Kasi Dziurskiej "Moje życie z Hashimoto i SIBO". 

dodany przez: mojegotowanie facebook 200x200

koktajl koktajl owocowy

Czas przygotowania:
15min.
Dla ilu osób:
dla 1 osoby
Poziom trudności: łatwy
Ocena:

(średnia 4.57 z 146 głosów)

Koktajl bananowo-kawowy - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • 1. Miąższ awokado wyłuskaj za pomocą łyżki, banana obierz i pokrój na kawałki. Zmiksuj wszystkie składniki na jednolitą masę.

Porady

Do przepisu używamy:

  • 2 suszone figi - bakalie pomogą rozruszać układ pokarmowy.
  • opcjonalnie porcja odżywki białkowej typu czysty izolat białka serwatki lub białko z zielonego groszku
  • wiórki kokosowe można zastąpić siemieniem lnianym (1 łyżka)
Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij Udostępnij

Komentarze

Podobne przepisy