KARPATKA Z KRAKERSAMI

Ocena:

4.42 (160)

  • 2 godz. 0 min.
świetny deser można go zrobić na dwa sposoby :ekspresowa i dla cierpliwych. deser jest rewelacyjny

Składniki:

  • KREM KARPATKA
  • 1 3/4 SZKL MLEKA
  • KRAKERSY (OKOŁO 1 DUŻEJ PACZKi )
  • 200 g MASŁA LUB MARGARYNY
  • W WERSJI EKSPRESOWEJ UŻYWAMY KREMU KARPATKA ''5 MINUT'' KTÓREGO NIE TRZEBA GOTOWAĆ , WTEDY NIE DAJEMY MASŁA

Karpatka z krakersami - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • KREM KARPATKA PRZYGOTOWAĆ Z MLEKIEM ( W ZWYKŁEJ WERSJI TRZEBA OSTUDZIĆ I ZIMNY KREM ZMIKSOWAĆ Z MASŁEM ). W PODŁUŻNEJ FOREMCE UKŁADAĆ WARSTWĘ KRAKERSÓW NA TO POŁOŻYĆ CZĘŚĆ KREMU, NA TO ZNOWU KRAKERSY I RESZTA KREMU NA WIERZCH POSYPAĆ DELIKATNIE ROZKRUSZONE KRAKERSY .
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne