Jajka faszerowane z tuńczykiem

Łatwa i szybka zakaska

Dodany przez:

Na zimno

Czas przygotowania:
Porcje:
12 porcji
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

  • Danie dla dzieci

Składniki

  • 6 jajek
  • mała puszka tuńczyka
  • majonez
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo, obieramy je i przekrajamy na połówki, zółtka wyjmujemy do miseczki dodajemy do nich tuńczyk, 2 łyżki majonezu, przyprawiamy solą i pieprzem, dobrze mieszamy, następnie wypełnimy pastą jajka.
  2. Jest to na pewno szybki i łatwy pomysł na coś nowego na stole.

Wskazówki

Sprawdź też nasze porady, jak ugotować jajka na twardo, na miękko i w koszulce oraz przepisy na jajka po benedyktyńsku i perfekcyjny omlet.

Śniadanie jajka przekąska kolacja dla dzieci tuńczyk zakąska
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze