Jajecznica wiosenna

Wiosenna jajecznica ze szcypiorkiem i pomidorem.

Dodany przez:

Jajecznica wiosenna

Na ciepło

Czas przygotowania:
Porcje:
1 porcji
Ocena:

(średnia 5 z 2 głosów)

  • Szybka kuchnia

Składniki

  • 2 jajka
  • 2 plastry popmidora takie średnie
  • szczypiorek 2,3 gałazki
  • 2 plastry szynki
  • pól cebuli
  • przyprawy
  • oliwa do pod smażenia

Przygotowanie

  1. Cebule, szczypiorek,pomidora,szynke kroimy w kostke.Cebule podsmażamy na oliwie aż się zeszkli,dodajemy szynke i dalej podsmażąmy,dodajemy pomidora i wbijamy jajka solimy,magi i na koniec szczypiorek mieszamy aż się zetnie.
Śniadanie jajka przekąska kolacja pomidor szynka szczypiorek
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze