Jajecznica wiosenna

Wiosenna jajecznica ze szcypiorkiem i pomidorem.

SzynkiPrzekąski

Czas przygotowania:
10 min.
Dla ilu osób:
dla 1 osoby
Ocena:

(średnia 4.55 z 160 głosów)

Składniki:

  • 2 jajka
  • 2 plastry popmidora takie średnie
  • szczypiorek 2,3 gałazki
  • 2 plastry szynki
  • pól cebuli
  • przyprawy
  • oliwa do pod smażenia

Sposób przygotowania:

Sposób podania:

Kroki wykonania:

  • Cebule, szczypiorek,pomidora,szynke kroimy w kostke.Cebule podsmażamy na oliwie aż się zeszkli,dodajemy szynke i dalej podsmażąmy,dodajemy pomidora i wbijamy jajka solimy,magi i na koniec szczypiorek mieszamy aż się zetnie.

Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij

Podobne przepisy