Inka

Inka z miodem

Ocena:

4.49 (185)

Moc smaku kawy zbożowej z miodem wprowadzi Cię w pozytywny nastrój oraz otuli przyjemnym aromatem. Doznania smakowe gwarantuje dodatek polskiego miodu. Prawdziwa przyjemność smaku od Inki!

Składniki:

  • 3 łyżeczki Inki klasycznej
  • 2 łyżeczki miodu
  • skórka z ¼ pomarańczy
  • skórka z ¼ limonki lub cytryny
  • ¼ łyżeczki cynamonu
  • 250 ml wody

Inka z miodem - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Wszystkie składniki wrzucamy do rondelka i podgrzewamy przez cały czas mieszając. Uważajmy, aby całość się nie zagotowała.
  • Przelewamy do kubka przez sitko – tak, aby oddzielić napój od skórek.
  • Dekorujemy plasterkiem lub startą skórką z pomarańczy.
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne