Greckie kanapeczki.

Pokroić chleb na kromki,fetę na plasterki,dodać ogórek,krążki papryki i połówki oliwek.Podawać.

chlebkanapkiPrzekąski

Czas przygotowania:
15 min.
Kalorie:
85 kcal
Ocena:

(średnia 4.46 z 155 głosów)

Składniki:

  • 1 chleb krojony,
  • 1 pudełko sera fety,
  • 1 papryka czerwona świeża,
  • 1 ogórek szklarniany,
  • mały słoiczek oliwek czarnych lub zielonych,
  • natka pietruszki do przybrania,
  • sól,
  • pieprz biały mielony.

Kuchnia:

Rodzaj diety:

Okazje:

Sposób przygotowania:

Sposób podania:

Kroki wykonania:

  • 1.Chleb pokroić na kromki,ser na plasterki lub rozetrzeć porcjami na kromkach,dodać umyte
  • i pokrojone jarzyny oraz połówki osączonych oliwek.
  • 2.Przed podaniem przybrać kanapki natką zieloną.

Kalorie: 85

Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij

Podobne przepisy