Greckie kanapeczki.

Pokroić chleb na kromki,fetę na plasterki,dodać ogórek,krążki papryki i połówki oliwek.Podawać.

Dodany przez:

Na zimno

Czas przygotowania:
Kalorie:
85 kcal
Porcje:
14 porcji
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

  • Danie dietetyczne
  • Szybka kuchnia

Składniki

  • 1 chleb krojony,
  • 1 pudełko sera fety,
  • 1 papryka czerwona świeża,
  • 1 ogórek szklarniany,
  • mały słoiczek oliwek czarnych lub zielonych,
  • natka pietruszki do przybrania,
  • sól,
  • pieprz biały mielony.

Przygotowanie

  1. 1.Chleb pokroić na kromki,ser na plasterki lub rozetrzeć porcjami na kromkach,dodać umyte
  2. i pokrojone jarzyny oraz połówki osączonych oliwek.
  3. 2.Przed podaniem przybrać kanapki natką zieloną.
przekąski oliwki przekąska chleb ser feta kanapki
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze