faszerowane jajka

Olalalalalal!!!!

Dodany przez:

Na zimno

Czas przygotowania:
Porcje:
1 porcji
Ocena:

(średnia 3 z 1 głosów)

  • Szybka kuchnia

Składniki

  • 2 łyżki majonezu
  • ryba z puszki
  • 2 łyżki keczupu
  • 3 jajka na twardo
  • 2 żółtka ugotowane
  • 1 ogórek kiszony
  • przyprawy

Przygotowanie

  1. Rybę wyjąć z puszki.
  2. Dodać jedno całe jako posiekane drobno. Dodać pokrojonego w kostke ogórka kiszonego
  3. oraz dwa żółtka z dwóch pozostałych jajek. Dodać majonez, keczup, doprawić.
  4. Wypełniać połówki jajek. Posypać papryką.
Śniadanie ryby przyprawy jajka ryba przekąska kolacja ogórek kiszony
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze