faszerowane jajka

Olalalalalal!!!!

ogórki kiszonerybaPrzekąski

Czas przygotowania:
20 min.
Dla ilu osób:
dla 1 osoby
Ocena:

(średnia 4.47 z 191 głosów)

Składniki:

  • 2 łyżki majonezu
  • ryba z puszki
  • 2 łyżki keczupu
  • 3 jajka na twardo
  • 2 żółtka ugotowane
  • 1 ogórek kiszony
  • przyprawy

Sposób przygotowania:

Sposób podania:

Kroki wykonania:

  • Rybę wyjąć z puszki.
  • Dodać jedno całe jako posiekane drobno. Dodać pokrojonego w kostke ogórka kiszonego
  • oraz dwa żółtka z dwóch pozostałych jajek. Dodać majonez, keczup, doprawić.
  • Wypełniać połówki jajek. Posypać papryką.

Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij

Podobne przepisy

Główne składniki: