Faszerowane jaja wg Joli

mala szybka przekaska na przyjecie

Dodany przez:

Faszerowane jaja wg Joli

Na zimno

Czas przygotowania:
Porcje:
2 porcji
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

  • Szybka kuchnia

Składniki

  • 4 jaja
  • 100g wedzonego lososia
  • garsc koperku
  • 3 lyzki majonezu
  • pieprz
  • opcjonalnie kapary

Przygotowanie

  1. Ugotuj jaja na twardo,
  2. W miseczce wymieszaj pokrojonego w kawaleczi lososia wedzonego, z koperkiem i majonezem.
  3. Kazde ugotowane jajo przekroj na pol i delikatnie wyjmij zoltko ze srodka tak zeby nie uszkodzic bialka.
  4. Zoltka dodaj do masy lososiowej dokladnie wymieszaj i dopraw pieprzem.
  5. Napelniaj polowki jajek przygotowana masa, podawaj na lisciach salaty.
przekąska jaja koperek wędzony łosoś
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze