Faszerowane jaja wg Joli
Faszerowane jaja wg Joli - Przepis na Faszerowane jaja wg Jolimala szybka przekaska na przyjecie

Przekąski
- Czas przygotowania:
- 15 min.
- Dla ilu osób:
- dla 2 osób
Ocena:
(średnia 4.51 z 160 głosów)
Składniki:
- 4 jaja
- 100g wedzonego lososia
- garsc koperku
- 3 lyzki majonezu
- pieprz
- opcjonalnie kapary
Kroki wykonania:
- Ugotuj jaja na twardo,
- W miseczce wymieszaj pokrojonego w kawaleczi lososia wedzonego, z koperkiem i majonezem.
- Kazde ugotowane jajo przekroj na pol i delikatnie wyjmij zoltko ze srodka tak zeby nie uszkodzic bialka.
- Zoltka dodaj do masy lososiowej dokladnie wymieszaj i dopraw pieprzem.
- Napelniaj polowki jajek przygotowana masa, podawaj na lisciach salaty.
Podobne przepisy
Czas przygotowania:
30 min.

Pyszna przystawka bardzo prosta w przygotowaniu.
Jaja faszerowane
Czas przygotowania:
30 min.

smacznie
Jaja faszerowane
Czas przygotowania:
30 min.

Moja propozycja na jajka faszerowane.Polecam
Jaja faszerowane oliwkami
Czas przygotowania:
60 min.

Pyszne faszerowane jaja
Faszerowane jaja
Czas przygotowania:
60 min.

są dobre na zimno i na ciepło
JAJA FASZEROWANE
Czas przygotowania:
30 min.

pierwsze i najlepsze
Kremowe ptysie wg Joli
Czas przygotowania:
45 min.

Swietna przekąska, niby zwykłe jajo ale.........
Jaja faszerowane inaczej
Czas przygotowania:
30 min.

Awokado to owoc choc w smaku bardziej podobny do warzyw. Do wykorzystania na wiele sposobów.
Jaja faszerowane awokado
Czas przygotowania:
40 min.

Jajka nie tylko na Wielkanoc
Jaja faszerowane
Czas przygotowania:
20 min.

Chrzan i jaja to fantastyczne połączenie.