Dip ziołowo-twarogowy

Ocena:

4.51 (154)

  • 15 min.
  • dla 4 osób
Przepis na dip - dip ziołowo-twarogowy. Idealny do młodych ziemniaków.

Składniki:

  • 20 dag tłustego białego sera
  • łyżeczka musztardy
  • ząbek czosnku
  • 3 łyżki tłustego mleka
  • sól
  • pieprz
  • duży pęczek świeżych ziół (najlepiej mieszanych: koperek, szczypiorek, natka pietruszki, bazylia)

Dip ziołowo-twarogowy - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Ser rozdrobnić widelcem, wymieszać z musztardą, posiekanym ząbkiem czosnku, mlekiem oraz solą i świeżo mielonym pieprzem do smaku.
  • Zioła drobno posiekać, wymieszać z masą serową.
  • Schłodzić przed podaniem.
  • Co piątek nowa porcja kulinarnych pomysłów na weekend!
  • Zamów Newsletter MojeGotowanie.pl!
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Materiały promocyjne