Dip ziołowo-twarogowy

Przepis na dip - dip ziołowo-twarogowy. Idealny do młodych ziemniaków.

Dodany przez:

Dip ziołowo-twarogowy

Sosy i dipy

Czas przygotowania:
Kalorie:
120 kcal
Porcje:
4 porcji
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

  • Danie wegetariańskie
  • Danie dietetyczne
  • Szybka kuchnia

Składniki

  • 20 dag tłustego białego sera
  • łyżeczka musztardy
  • ząbek czosnku
  • 3 łyżki tłustego mleka
  • sól
  • pieprz
  • duży pęczek świeżych ziół (najlepiej mieszanych: koperek, szczypiorek, natka pietruszki, bazylia)

Przygotowanie

  1. Ser rozdrobnić widelcem, wymieszać z musztardą, posiekanym ząbkiem czosnku, mlekiem oraz solą i świeżo mielonym pieprzem do smaku.
  2. Zioła drobno posiekać, wymieszać z masą serową.
  3. Schłodzić przed podaniem.
  4. Co piątek nowa porcja kulinarnych pomysłów na weekend!
  5. Zamów Newsletter MojeGotowanie.pl!
wegetariańska sos dip dipy przepis na dip dip ziołowo twarogowy
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze