Dip ze śledziem i jabłkiem

Przepis na dip - Dip ze śledziem i jabłkiem. Idealny do młodych ziemniaków.

Sosydip

Czas przygotowania:
15 min.
Kalorie:
115 kcal
Dla ilu osób:
dla 4 osób
Ocena:

(średnia 4.43 z 155 głosów)

Składniki:

  • 10 dag tłustego białego sera
  • łyżeczka musztardy
  • sól
  • pieprz
  • jabłko winne
  • 10 dag filetów śledziowych
  • łyżka posiekanego koperku

Rodzaj diety:

Sposób przygotowania:

Kroki wykonania:

  • Tłusty  biały  ser  wymieszać  z  łyżeczką  musztardy, 2  łyżkami  wody  oraz  solą  i  pieprzem  do  smaku.
  • Jabłko  umyć  i  razem  ze  skórką  pokroić  w  drobną kostkę.  Filety  śledziowe pokroić  w  małą  kostkę i  posypać  łyżką  posiekanego koperku.
  • Wszystkie składniki połączyć.
  • Co piątek nowa porcja kulinarnych pomysłów na weekend!
  • Zamów Newsletter MojeGotowanie.pl!

Kalorie: 115

Porady

Zobacz też: tarta ziemniaczana z serem pleśniowym

Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij

Podobne przepisy