Kremówki
Labneh
Szybki obiad
Przepisy
Kuchnie świata
Smak i styl
Smak
Poradnik gotowania
Dobre rzeczy
Smaczne miejsca
Człowiek od kuchni
Kulturalnie kulinarnie
Przyjemności na weekend
Przy wspólnym stole
Filmy
Prenumerata
Jestem wege
Dodaj przepis
Kremówki
Labneh
Szybki obiad
Przepisy
Kuchnie świata
Smak i styl
Smak
Poradnik gotowania
Dobre rzeczy
Smaczne miejsca
Człowiek od kuchni
Kulturalnie kulinarnie
Przyjemności na weekend
Przy wspólnym stole
Sklep
Kontakt
Filmy
Regulamin
Prenumerata
Polityka prywatności
Jestem wege
Magazyny
Quizy
Newsletter
Moje Gotowanie
Przepisy
Typ dania
Przetwory
Czerwona porzeczka w soku własnym
Czerwona porzeczka w soku własnym
zimą idealne na kompot i dod deserów
dodany przez:
Joanna 55
Zobacz galerię >
Przetwory
syropy
Czas przygotowania:
20min.
Dla ilu osób:
dla 1 osoby
Ocena:
(średnia 4.48 z 189 głosów)
Składniki:
Czerwona porzeczka
Cukier 4 łyżki na każdy 0,5 litrowy słoik
Rodzaj diety:
Dla dzieci
Sposób przygotowania:
Gotowanie
Posiłek:
Szybka kuchnia
Kroki przygotowania:
Oczyszczone porzeczki nakładać do słoika przesypując je cukrem.
Zamknąć i poddać pasteryzacji około 10 minut
Dodaj do książki kucharskiej
Dodaj przepis do książki kucharskiej
Musisz być zalogowany do serwisu
Dodaj przepis do książki kucharskiej
Drukuj
Udostępnij
Udostępnij
Podobne przepisy: Przetwory, syropy
Pigwa do herbaty
Syrop z miety
Syrop z czerwonej porzeczki
Syrop z kwiatu czarnego bzu
Syrop z sosny!
Sok z pigwy
Przetwory, syropy - zobacz inne inspiracje
Pigwa do herbaty
Syrop z miety
Syrop z czerwonej porzeczki
Syrop z kwiatu czarnego bzu
Syrop z sosny!
Sok z pigwy
Dieta: Dla dzieci - zobacz inne inspiracje
Racuchy drożdżowe z jabłkami
Wyśmienite rogaliki drożdżowe z marmoladą
Pulpety w sosie koperkowym
Rogaliki krucho-drożdżowe, bardzo proste!
Tradycyjna sałatka jarzynowa z majonezem
Pyszne Pancakes
Inne inspiracje: Gotowanie
SUPER OGÓRKI KONSERWOWE
Dynia w occie mojej babci
Pulpety w sosie koperkowym
Zupa cebulowa
Tradycyjna sałatka jarzynowa z majonezem
Kartacze
Inne inspiracje: Szybka kuchnia
Papryka faszerowana ryżem
SUPER OGÓRKI KONSERWOWE
Wafle z mlekiem w proszku
Zapiekanka z makaronem, kurczakiem i warzywami
Puszysty omlet
Sałatka z zupek chińskich
Komentarze
Podobne przepisy
Czas przygotowania:
45min.
przydatne do deserów
Joanna 55
Borówka w soku własnym
Czas przygotowania:
55min.
zdrowe i smaczne
Joanna 55
Maliny w soku własnym
Czas przygotowania:
30min.
Połówki śliwek gotowe do położenia na placek .
Babciagramolka
Śliwki na placek w soku własnym :
Czas przygotowania:
45min.
przydatne do sosów i zup
Joanna 55
Pomidory w soku własnym
Czas przygotowania:
2godz. 0min.
pyszne truskawki do ciast, deserów i kompotów
Joanna 55
Truskawki w soku własnym
Czas przygotowania:
60min.
Dobre zapasy na zimę
Alex_M
Czerwona porzeczka na zimę
Czas przygotowania:
60min.
Pyszne pomidory jak te z puszki
Alex_M
Pomidory krojone w soku własnym
Czas przygotowania:
60min.
ciekawy smak
Joanna 55
Mieszanka owocowa w soku własnym
Czas przygotowania:
30min.
SUPER SMAKUJE DO KANAPEK Z WĘDLINĄ.
prze -967
CZERWONA PAPRYKA W ZALEWIE
Czas przygotowania:
72godz. 0min.
Ta metoda konserwowania jest odpowiednia dla borowików, gąsek i kurek, które zechcemy przechować dłużej niż 2-3 miesiące.
mojegotowanie
Grzyby w sosie własnym
Główne składniki:
porzeczki
cukier
3 x sernik
Sernik popcornowy
Sernik wiedeński
Sernik z brzoskwiniami
Polub nas
Quizy
[QUIZ] Co znasz się na czekoladzie?
[QUIZ] Jaki rodzaj kuchni pasuje do ciebie najbardziej?
Czy znasz te gadżety kulinarne? [QUIZ]
Magazyn
Komentarze