Czekoladowe łamance

szybko, smacznie

DeseryPrzekąski

Czas przygotowania:
60 min.
Dla ilu osób:
dla 5 osób
Ocena:

(średnia 4.48 z 142 głosów)

Składniki:

  • 1. Biała czekolada
  • 2.Ryż prazony
  • 3. Rodzynki
  • 4. Pomaranczowy barwnik

Sposób przygotowania:

Kroki wykonania:

  • 1. Czekolade rozpuścić w kompieli wodnej .
  • 2. Pomieszać odłożyć 2 łyżki na polewę .
  • 3. Czekoladę wymieszać z 1 miarką dmuchanego prażonego ryżu i rodzynki 0,5 miarki wymieszać .
  • 4. Wyłożyć na blache rozsmarować .
  • polewa
  • 1. Czekoladę 2 łyżki wymieszać z barwnikiem pomaranczowym .
  • 2. Polewą polać ciasto wstawić na 1 godz do lodówki łamać kawałki
  • zdiecie dodam jak bede robic ten smakołyk

Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij

Podobne przepisy