Chleb z patelni z solą najlepszy

Bardzo dobry chleb,całkowicie inny smak niż z tostera.:)Taki chleb jadała moja mama w dzieciństwie.

chlebPrzekąski

Czas przygotowania:
10 min.
Dla ilu osób:
dla 1 osoby
Ocena:

(średnia 4.45 z 195 głosów)

Składniki:

  • chleb czerstwy krojony, dowolna ilość
  • sól
  • olej do smażenia
  • pomidor malinowy
  • cebula młoda cukrowa

Sposób przygotowania:

Sposób podania:

Kroki wykonania:

  • Wlać olej na patelnie,rozgrzać,ułożyć chlebek,smażyć na rumiano,wyłożyć koniecznie na ręcznik papierowy,odsączyć,posolići chrupać.
  • Do tego koniecznie pomidor malinowy z młodą cebulą.
  • Smacznego:)
  • Taki chleb jadała moja mama w dzieciństwie.

Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij

Podobne przepisy