Chleb z patelni z solą najlepszy

Bardzo dobry chleb,całkowicie inny smak niż z tostera.:)Taki chleb jadała moja mama w dzieciństwie.

Dodany przez:

Chleb z patelni z solą najlepszy

Na ciepło

Czas przygotowania:
Porcje:
1 porcji
Ocena:

(średnia 5 z 2 głosów)

  • Szybka kuchnia

Składniki

  • chleb czerstwy krojony, dowolna ilość
  • sól
  • olej do smażenia
  • pomidor malinowy
  • cebula młoda cukrowa

Przygotowanie

  1. Wlać olej na patelnie,rozgrzać,ułożyć chlebek,smażyć na rumiano,wyłożyć koniecznie na ręcznik papierowy,odsączyć,posolići chrupać.
  2. Do tego koniecznie pomidor malinowy z młodą cebulą.
  3. Smacznego:)
  4. Taki chleb jadała moja mama w dzieciństwie.
Śniadanie przekąska chleb sól
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze