REKLAMA

carpaccio z rukola i parmezanem;)

efektownie i smacznie

dodany przez: axx22

Przekąski

Czas przygotowania:
30min.
Dla ilu osób:
dla 6 osób
Ocena:

(średnia 4.49 z 195 głosów)


Składniki:

  • 30dag polędwicy wołowej ew gotowe z marketu carpaccio
  • 1 opkaowanie rukoli
  • 5 dag parmezanu
  • ocet balsamiczny
  • oliwa z oliwek
  • sól
  • pieprz czarny

Kuchnia:

Sposób przygotowania:

Sposób podania:

Jak zrobić carpaccio z rukola i parmezanem;)?
Kroki przygotowania:

  • Polędwice mrozimy, najlepiej zawinieta w folie .Kroimy na cieniutkie plasterki. układany na talerzu i skrapiamy octem balsamicznym+sól i pieprz. Odstawiamy do lodówki na 30minut. Następnie układmy rukolę i parmezan .polewamy oliwą i na wierz jeszce odrobina soli i pieprzu
Dodaj do książki kucharskiej
Udostępnij Udostępnij

Komentarze

Podobne przepisy