zupa z kapusty pekińskiej

Ocena:

4.48 (178)

  • 30 min.
  • dla 5 osób
smaczna zupka z kapusty pekińskiej szybka do przygotowania,

Składniki:

  • kapusta pekińska,
  • 2 jajka
  • serek topiony śmietankowy
  • 20 dkg piersi z kurczaka,
  • ogórek świeży;
  • makaron ryżowy.

Zupa z kapusty pekińskiej - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • pierś pokroić w kosteczkę zalać woda ugotować 10 min , następnie pokrojoną kapustę pekińska i ogórka( w plasterki cienkieok 15- 20 plasrtrów) dodać do gotującej się piersi, podgotować 5 minut. jajko rozbić widelcem wlać na rozgrzaną patelnię i usmarzyć cieniutki omlet. następnie pokroić go na małe kawałki i dodać do zupy. następnie dodać serek i zagotować aż się rozpuścimakaron ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. makaron dodać do zupy i nalewać do tależy:_))
  • Smacznego!!
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne