Łosoś ze szparagami to klasyczne połączenie, które zawsze się sprawdza. Tym razem zawijamy go w ciasto francuskie. mojegotowanie Ocena: (średnia 3 z 1 głosów) Łosoś ze szparagami w cieście francuskim
Suszone pomidory pachną i smakują słońcem. W połączeniu z rybą są naprawdę wyśmienite. mojegotowanie Ocena: (średnia 0 z 0 głosów) Dorsz pod skorupką z suszonych pomidorów
Szparagi tym razem serwujemy z jajkiem. Jajko w koszulce poowinno mieć płynne żółtko, które rozleje się na szparagi, tworząc sos. mojegotowanie Ocena: (średnia 0 z 0 głosów) Szparagi z jajkiem w koszulce
Wszyscy wiemy, że połączenie szparagów i łososia zawsze się sprawdza i jest przepyszne. Z łososia przygotowaliśmy aksamitny krem, na którym ułożyliśmy usmażone szparagi. mojegotowanie Ocena: (średnia 0 z 0 głosów) Szparagi w panko na kremie łososiowym
Lekki, pikantny i orzeźwiający, a przy tym sycący, jak to banan - koktajl w słonecznym kolorze. mojegotowanie Ocena: (średnia 0 z 0 głosów) Bananowe uderzenie - koktajl z grejpfrutem,...
Słodkie truskawki, słodkie pomidory, a do tego pyszny arbuz - oto świetne, dość oryginalne połączenie. mojegotowanie Ocena: (średnia 0 z 0 głosów) Koktajl truskawkowo-pomidorowy
Pomarańcze, mandarynki i.. żółte pomidory! Pyszny koktajl o oryginalnym smaku. mojegotowanie Ocena: (średnia 0 z 0 głosów) Pomarańczowy mix - koktajl owocowo-warzywny
Jest intensywnie zielony, ale kolor zawdzięcza dodatkowi nie szpinaku czy jarmużu, ale szczawiu. Oprócz niego w tym zielonym koktajlu znajdziecie też gruszkę, limonkę, paprykę, jabłka, seler... mojegotowanie Ocena: (średnia 0 z 0 głosów) Koktajl zwariowana zieleń
Lody rożki - absolutna klasyka. Najlepsze z chrupiącymi posypkami, orzechami i polewami. mojegotowanie Ocena: (średnia 0 z 0 głosów) Dwukolorowe lody rożki
Orzeźwiający, owocowy, pyszne - różowy sorbet z malin i truskawek. mojegotowanie Ocena: (średnia 0 z 0 głosów) Różowy sorbet