press ENTER to search
Co ze zbiorami polskich truskawek? Producenci nie mają dobrych wiadomości dla smakoszy
Pyszna „biała dama" króluje na komuniach. Jest gotowa w 3 min
Do dżemu sypię sodę i mieszam. Tak genialne, że sami zaczniecie to robić
Widzicie to oznaczenie na produktach spożywczych? Nikt nie wie o co chodzi, a to bardzo ważne
Nie szczawiowa, nie koperkowa. Oto jeszcze lepsza zupa. Główny składnik rośnie pod nogami
Częstuję zamiokulkas tanim naparem z kuchni. Po takim podlewaniu rośnie w oczach
Bita śmietana nie będzie sztywna, gdy popełnisz ten błąd. Nawet nie zaczynaj pracy
Ciasto z rabarbarem na oleju. Strzelczyk pokazał co zrobić, żeby nigdy nie było zakalca
Wafle z kajmakiem zamieniłam na coś lepszego. Robię 2 proste masy i wszyscy się zachwycają
Polskie młode ziemniaki już w sprzedaży? Lepiej uważajcie na targowiskach
Biorę śmietankę kremówkę i mleko słodzone z puszki. Robię idealny deser na zimno
Najtańszy domowy sposób na chwasty. Mieszam wodę pół na pół z kuchennym składnikiem
Zanim zapanieruję schabowe, robię z nimi 1 rzecz. Nigdzie nie jadłam lepszych
Nie zasmażam na tłusto młodej kapusty. Robię z niej coś znacznie lepszego
Wyjmuję z wiaderka i smażę w panierce. Żadne kotlety nie smakują tak wspaniale
Twarde kopytka to przeszłość. Sypię do ciasta 2 łyżki drobinek i są mięciutkie jak marzenie
Maślankowe ciasto z rabarbarem. Wilgotne i puszyste jak to, które robiła babcia
Placki na serku wiejskim to moje odkrycie. Pełne białka, mięciutkie, złote dukaty