Przepisy kulinarne
Wtorek, 30 Września 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44200
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Wielkanoc

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Sos chrzanowy na zimno

Sos chrzanowy na zimno ja
Dodane przez:
Czas przygotowania: 15 minut
Czas chłodzenia / mrożenia: 30 minut

Składniki

  • 1 łyżka chrzanu ze słoiczka,
  • 2 łyżki kwaśnej śmietany,
  • 1 łyżka majonezu,
  • sól,
  • pieprz,
  • cukier,
  • sok z cytryny.

Taki sos podaję do wędlin i jajek na twardo.

Etapy przygotowania

Chrzan, śmietanę i majonez mieszamy w miseczce. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny. Podajemy z jajkami ugotowanymi na twardo, albo z ulubionymi wędlinami.


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Tagi

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
2942

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
209

Ilosc dodanych przepisow:
1

Ilosc dodanych przepisow:
405