Przepisy kulinarne
Czwartek, 24 Kwietnia 2014. Ilość przepisów w serwisie: 43590
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Wigilia i Boże Narodzenie

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Farsz z kapusty do pierogów

Farsz z kapusty do pierogów
Dodane przez:
Czas przygotowania: 100 minut

Składniki

  • 1,5 kg kapusty kiszonej
  • 6 cebul
  • pieprz
  • sól
  • masło

Klasyczny farsz do pierogów

Etapy przygotowania

Kapustę odcisnąć, zalać wodą i gotować pod przykryciem 1,5 godziny. Cebulę posiekać i usmażyć na maśle. Kapustę ostudzić, odcisnąć, pokroić. Dodać do niej cebulę, sól i pieprz; wymeiszać.


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

fot. shutterstock.com
ewasng2

Ilosc dodanych przepisow:
240

Ika Ryszka

Ilosc dodanych przepisow:
91

Joanna 55

Ilosc dodanych przepisow:
1058

KaroOolcia

Ilosc dodanych przepisow:
68

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
181

yzka

Ilosc dodanych przepisow:
1

kondzii

Ilosc dodanych przepisow:
1

Dzi

Ilosc dodanych przepisow:
12

Newsletter

Kulinarne propozycje na weekend!
Podaj swój adres email. Co piątek nowa porcja kulinarnych inspiracji oraz konkurs z nagrodami!