Przepisy kulinarne
Sobota, 28 Lutego 2015. Ilość przepisów w serwisie: 44600
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Wigilia i Boże Narodzenie

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Farsz z kapusty do pierogów

Farsz z kapusty do pierogów
Dodane przez:
Czas przygotowania: 100 minut

Składniki

  • 1,5 kg kapusty kiszonej
  • 6 cebul
  • pieprz
  • sól
  • masło

Klasyczny farsz do pierogów

Etapy przygotowania

Kapustę odcisnąć, zalać wodą i gotować pod przykryciem 1,5 godziny. Cebulę posiekać i usmażyć na maśle. Kapustę ostudzić, odcisnąć, pokroić. Dodać do niej cebulę, sól i pieprz; wymeiszać.


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

fot. shutterstock.com
MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
3008

samsos

Ilosc dodanych przepisow:
11

dagooshya

Ilosc dodanych przepisow:
2

Smakchwili

Ilosc dodanych przepisow:
1

AozoraNakigoe

Ilosc dodanych przepisow:
1

gastrosfera1

Ilosc dodanych przepisow:
2

sweetspoon

Ilosc dodanych przepisow:
2

Vanek1

Ilosc dodanych przepisow:
108