Przepisy kulinarne
Wtorek, 2 Września 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44157
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Wigilia i Boże Narodzenie

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Farsz z kapusty do pierogów

Farsz z kapusty do pierogów
Dodane przez:
Czas przygotowania: 100 minut

Składniki

  • 1,5 kg kapusty kiszonej
  • 6 cebul
  • pieprz
  • sól
  • masło

Klasyczny farsz do pierogów

Etapy przygotowania

Kapustę odcisnąć, zalać wodą i gotować pod przykryciem 1,5 godziny. Cebulę posiekać i usmażyć na maśle. Kapustę ostudzić, odcisnąć, pokroić. Dodać do niej cebulę, sól i pieprz; wymeiszać.


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

sport.96

Ilosc dodanych przepisow:
55

karolina12-34

Ilosc dodanych przepisow:
110

jasminaa

Ilosc dodanych przepisow:
75

MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
2930

Jagodziana Co

Ilosc dodanych przepisow:
13

natalina4

Ilosc dodanych przepisow:
52

medon

Ilosc dodanych przepisow:
168

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
204