Trzydaniowe menu za 39 złotych dostępne w ponad 360 restauracjach w ponad 25 miastach w Polsce. Szefowie kuchni przygotowują na tę okazję specjalne degustacyjne menu, składające się z przystawki dania głównego i deseru, często dostępne w dwóch wersjach, na przykład mięsnej i wegetariańskiej. Bilety na festiwal kupuje się za pośrednictwem serwisu restaurantweek.pl  - każdy zestaw kosztuje 39 złotych. 

Chcecie wziąć udział w Restaurant Week 2017? Mamy dla was 5 podwójnych biletów na festiwal. Nagrodzimy nimi 5 autorów najciekawszych odpowiedzi na pytanie: Co, oprócz jedzenia, daje ci największą radość przy stole?  Macie czas do 18 kwietnia - wyniki opublikujemy już dzień później!

Na zgłoszenia czekamy na mg@burdamedia.pl - w temacie maila wpisujcie: Restaurant Week.

Regulamin

 

AKTUALIZACJA

Oto lista uczestników nagrodzonych w konkursie:

Adrian Rajewski
Małgorzata MH
Joanna Ruszkowska
Wiesława M.
Julia 764

Gratulujemy!