Smak i styl

2017-04-14 11:55

Kaszanka czy jednak jesiotr? Testujemy menu w Lazy Dog

Przychodzi klient do restauracji i zamawia to, za czym zwykle nie przepada. Czy możliwe, żeby jednak mu posmakowało? W ramach przygotowań do Restaurant Week wcielam się w rolę trudnego przypadku i sprawdzam,...

2017-04-13 15:50

Emocje na talerzach - konkurs z Restaurant Week [WYNIKI]

Co, oprócz jedzenia, daje ci największą radość przy stole? Opowiedz o emocjach, jakimi dzielisz się z bliskimi i wygraj bilety na Restaurant Week - Festiwal Najlepszych Restauracji. Najbliższe święto smakoszy...

2017-04-13 11:55

Jajka na wielkanocny stół - faszerowane i nie tylko!

Jeden z głównych przysmaków na wielkanocnym stole - jajka! Faszerowane, podane z majonezem, sosem, a może panierowane? Polecamy nie tylko te najbardziej tradycyjne przepisy na jajka wielkanocne - wypróbuj...

2017-04-06 16:33

Emocje na talerzu - wkrótce kolejny Restaurant Week!

Jakie emocje i doznania towarzyszą wspólnym posiłkom? Co, oprócz jedzenia, daje największą radość przy stole? „Emocje na talerzach” to hasło przewodnie najbliższej edycji Restaurant Week. Festiwal potrwa...

2017-03-30 15:15

Niezwykła kuchnia w "Sirocco"

Bogactwo bliskowschodnich smaków przeniesione na europejskie stoły – taka jest kuchnia Sabriny Ghayour. Dlatego właśnie tytuł jej najnowszej książki – „Sirocco” – pochodzi od nazwy suchego i gorącego wiatru...

2017-03-27 16:22

Babka wielkanocna na 10 pysznych sposobów

Drożdżowa czy piaskowa - babka wielkanocna cieszy smakiem i odświętnym wyglądem. Szukasz pomysłu na świąteczne ciasto? Polecamy dziesięć przepisów pochodzących od naszych użytkowników i z magazynu "Moje...