woda

3 kolekcji przepisów

7331 przepisów

Przepisy w kolekcji woda

Poziom trudności: Łatwy Czas przygotowania: 20 min.
Pakora z kalafiora

Pakora to chrupiąca przekąska pochodząca z kuchni indyjskiej. Są to kawałki warzyw zanurzone w cieście z ciecierzycy (besan) i smażone na głębokim oleju. Tradycyjne pakory podawane są często do herbaty. Danie to sprawdzi się również idealnie jako przystawka, serwowana przed daniem głównym. Poznajcie nasz przepis na aromatyczną pakorę z kalafiora.

mojegotowanie

Pakora z kalafiora - indyjska przekąska

Artykuły powiązane

Woda z brzozy
01.05.2020

Woda z brzozy - zdrowy sposób na nawodnienie

Woda z brzozy, inaczej sok z brzozy, to jeden z naturalnych produktów, który nie tylko jest smaczny, ale wykazuje też właściwości prozdrowotne. I udowadnia to Agnieszka Cegielska, autorska książki "Naturalnie w kuchni. 60 przepisów na zdrowie". Podpowiada przepis na orzeźwiający i wartościowy napój - woda z brzozy z limonką i rozmarynem stanie się jedną z Waszych ulubionych propozycji nie tylko na lato.