Pasta z wędliny i sera żółtego.

Ocena:

4.53 (162)

  • 20 min.
  • dla 1 osoby
Kiełbasę serdelową,ser żółty i obrane jajo zemleć w maszynce.Dodać musztardę,doprawić i rozetrzeć

Składniki:

  • 20 dkg.kiełbasy serdelowej,
  • 5 dkg.żółtego sera,
  • jajko,
  • łyżka musztardy,
  • 2 dkg.masła,
  • pieprz,
  • sól.

Pasta z wędliny i sera żółtego. - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • 1.Jajo ugotować na twardo w ciągu 10 min.,ostudzić,obrać,kiełbasę pokroić wraz z serem i całość
  • zemleć maszynką do mięsa.
  • 2.Przełożyć pastę do miseczki,dodać łyżkę musztardy,doprawić solą i pieprzem i rozetrzeć dokładnie
  • widelcem.
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne