Przepisy kulinarne
Piątek, 28 Listopada 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44355
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Sosy

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

SOS DO MIĘS Z GRILLA

SOS DO MIĘS Z GRILLA
Dodane przez:
Czas przygotowania: 10 minut
Czas inny: 10 minut
Ilość porcji: 1

Składniki

  • 1 ŚREDNIA CEBULA
  • 5 DUŻYCH ŁYŻEK MAJONEZU
  • 3 DUŻE ŁYŻKI KECZUPU
  • 1 ŁYŻKA STOŁOWA OCTU
  • SÓL,PIEPRZ DO SMAKU

ŚWIETNY DO MIĘS Z GRILLA ALE TEŻ NADAJE SIĘ DO JAJ NA TWARDO

Etapy przygotowania

CEBULE OBIERAMY I DROBNIUTKO SIEKAMY.WKŁADAMY DO MISECZKI I DODAJEMY OCTU ABY PUŚCIŁA SOK.PO OK.3 MINUTACH DO CEBULI DODAJEMY MAJONEZ ,KECZUP I DOKŁADNIE MIESZAMY.PRZYPRAWIAMY SOLĄ I PIEPRZEM.

                                                                                    SMACZNEGO


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Tagi

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

karolina12-34

Ilosc dodanych przepisow:
196

beniawojt

Ilosc dodanych przepisow:
6

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
214

Apetyt

Ilosc dodanych przepisow:
5

JustynaDzasta

Ilosc dodanych przepisow:
11

Jagodziana Co

Ilosc dodanych przepisow:
18

MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
2960

wszelkieprzep

Ilosc dodanych przepisow:
5