Przepisy kulinarne
Piątek, 22 Sierpnia 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44053
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Sosy

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

SOS DO MIĘS Z GRILLA

SOS DO MIĘS Z GRILLA
Dodane przez:
Czas przygotowania: 10 minut
Czas inny: 10 minut
Ilość porcji: 1

Składniki

  • 1 ŚREDNIA CEBULA
  • 5 DUŻYCH ŁYŻEK MAJONEZU
  • 3 DUŻE ŁYŻKI KECZUPU
  • 1 ŁYŻKA STOŁOWA OCTU
  • SÓL,PIEPRZ DO SMAKU

ŚWIETNY DO MIĘS Z GRILLA ALE TEŻ NADAJE SIĘ DO JAJ NA TWARDO

Etapy przygotowania

CEBULE OBIERAMY I DROBNIUTKO SIEKAMY.WKŁADAMY DO MISECZKI I DODAJEMY OCTU ABY PUŚCIŁA SOK.PO OK.3 MINUTACH DO CEBULI DODAJEMY MAJONEZ ,KECZUP I DOKŁADNIE MIESZAMY.PRZYPRAWIAMY SOLĄ I PIEPRZEM.

                                                                                    SMACZNEGO


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Tagi

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

Ilosc dodanych przepisow:
403

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
202

Renia_Kawa

Ilosc dodanych przepisow:
96

karita

Ilosc dodanych przepisow:
111

KuchniaDoroty

Ilosc dodanych przepisow:
1

Le Parle Na O

Ilosc dodanych przepisow:
2

medon

Ilosc dodanych przepisow:
167

lena33

Ilosc dodanych przepisow:
36