Przepisy kulinarne
Wtorek, 2 Września 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44157
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Sosy

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

SOS DO MIĘS Z GRILLA

SOS DO MIĘS Z GRILLA
Dodane przez:
Czas przygotowania: 10 minut
Czas inny: 10 minut
Ilość porcji: 1

Składniki

  • 1 ŚREDNIA CEBULA
  • 5 DUŻYCH ŁYŻEK MAJONEZU
  • 3 DUŻE ŁYŻKI KECZUPU
  • 1 ŁYŻKA STOŁOWA OCTU
  • SÓL,PIEPRZ DO SMAKU

ŚWIETNY DO MIĘS Z GRILLA ALE TEŻ NADAJE SIĘ DO JAJ NA TWARDO

Etapy przygotowania

CEBULE OBIERAMY I DROBNIUTKO SIEKAMY.WKŁADAMY DO MISECZKI I DODAJEMY OCTU ABY PUŚCIŁA SOK.PO OK.3 MINUTACH DO CEBULI DODAJEMY MAJONEZ ,KECZUP I DOKŁADNIE MIESZAMY.PRZYPRAWIAMY SOLĄ I PIEPRZEM.

                                                                                    SMACZNEGO


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Tagi

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

sport.96

Ilosc dodanych przepisow:
55

karolina12-34

Ilosc dodanych przepisow:
110

jasminaa

Ilosc dodanych przepisow:
75

MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
2930

Jagodziana Co

Ilosc dodanych przepisow:
13

natalina4

Ilosc dodanych przepisow:
52

medon

Ilosc dodanych przepisow:
168

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
204