Przepisy kulinarne
Środa, 23 Lipca 2014. Ilość przepisów w serwisie: 43989
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Śniadania

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Jajka faszerowane wiosenne

Jajka faszerowane wiosenne Anullka
Dodane przez:
Czas przygotowania: 45 minut
Ilość porcji: 12

Składniki

  • 12 jajek
  • 2 pęczki szczypiorku
  • 2 pęczki rzodkiewki
  • 1 mały pomidor
  • 1 mały ogórek
  • 3 łyżki majonezu
  • sól
  • pieprz

Bardzo dobre jajeczka faszerowane.

Etapy przygotowania

Ugotować jajka na twardo,przekroić na pół,wyjąć żółtka do miseczki,rozkruszyć dodać pokrojony szczypiorek i rzodkiewkę.
Dodać majonez ,pieprz odrobinkę soli ,wszystko wymieszać.
Nadziewać jajka,ułożyć na półmisku ,posypać szczypiorkiem, rzodkiewką .
Udekorować majonezem,ogórkiem i pomidorem.
Smacznego .


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze

 
27.1.2010

po prostu pycha:) 5:)

 
11.1.2010

ja zawsze robiłam jajka faszerowane w kształt myszek ale to troche trzeba nad tym posiedzieć . aa przepis jak najbardziej dobry

 
03.1.2010

Cóż znaczy odpowiednia prezentacja i przystrojenie potrawy !





REKLAMA

Sonda

shutterstock.com
MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
2889

osiemnasciedn

Ilosc dodanych przepisow:
5

trufelek

Ilosc dodanych przepisow:
31

buciol78

Ilosc dodanych przepisow:
213

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
194