Przepisy kulinarne
Piątek, 28 Sierpnia 2015. Ilość przepisów w serwisie: 45126
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Ryby

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

ŚLEDZIE W OLEJU Z OGÓRKIEM KISZONYM

ŚLEDZIE W OLEJU Z OGÓRKIEM KISZONYM EDYTA
Dodane przez:
Czas przygotowania: 3 godzin
Kaloryczność: 450 kcal
Ilość porcji: 3

Składniki

  • 4 PŁATY ŚLEDZIOWE
  • 2 OGÓRKI KISZONE
  • 2 CEBULE
  • 1 SZKLANKA OLEJU
  • PIEPRZ

DOBRE ŚLEDZIKI

Etapy przygotowania

ŚLEDZIE NAMOCZYĆ TAK Z 2 DO 3 GODZIN PO NAMOCZENIU KROIMY NA PASKI ,NASTĘPNIE OBIERAMY CEBULĘ I KROIMY W PASKI DO TEGO DODAJE POKROJONEGO W KOSTKĘ OGÓRKA KISZONEGO DODAJEMY OLEJ I PIEPRZ WEDŁUG UZNANIA ,WYMIESZAĆ I GOTOWE .

ŻYCZĘ SMACZNEGO


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Tagi

Zobacz również

Komentarze

 
14.10.2009

hmm własnie miałam sledziki kupić..może częśc tak zrobię

 
14.10.2009

hmm własnie miałam sledziki kupić..może częśc tak zrobię

 
14.10.2009

Śledzie,pycha





REKLAMA

Sonda

MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
3154

samsos

Ilosc dodanych przepisow:
51

Renia_Kawa

Ilosc dodanych przepisow:
100

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
233

agasurf11

Ilosc dodanych przepisow:
9

emma1

Ilosc dodanych przepisow:
18