Przepisy kulinarne
Środa, 20 Sierpnia 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44051
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Ryby

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Pasta z ryby wędzonej

Pasta z ryby wędzonej judasek
Dodane przez:
Czas przygotowania: 15 minut
Ilość porcji: 3

Składniki

  • - 1 średnia ryba wędzona
  • - 1-2 jajka ugotowane na twardo
  • - 2 korniszony
  • - mała cebulka lub pęczek szczypiorku
  • - kawałek marynowanej papryki
  • - ewentualnie kawałek posiekanego pora
  • - 2 łyżki majonezu
  • - łyżeczka musztardy
  • - pieprz, szczypta curry
  • - natka pietruszki do posypania

Na kanapki, zamiast wędliny.

Etapy przygotowania

Rybę obieramy ze skóry i ości. Rozgniatamy widelcem, dodając odrobinę majonezu. Jajka, cebulę, ogórki, paprykę kroimy w kostkę. Dodajemy do ryby, przyprawiamy, dodajemy musztardę i resztę majonezu.Mieszamy. Posypujemy natką i smarujemy kanapki.


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
2923

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
202

Ilosc dodanych przepisow:
403

Renia_Kawa

Ilosc dodanych przepisow:
96

karita

Ilosc dodanych przepisow:
111

KuchniaDoroty

Ilosc dodanych przepisow:
1

Le Parle Na O

Ilosc dodanych przepisow:
1

medon

Ilosc dodanych przepisow:
167