Przepisy kulinarne
Wtorek, 2 Września 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44157
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Obiady

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

żeberka w sosie własnym

żeberka w sosie własnym Ewelina_b
Dodane przez:
Czas przygotowania: 75 minut

Składniki

  • żeberka 1 kg
  • cebula 1 szt
  • sól
  • pieprz
  • kostka do mięsa
  • liście laurowe
  • ziele angielskie 2 ziarnka

preferowane przez panów

Etapy przygotowania

Żeberka podpiec na tłuszczu, dodać cebulę, zalać wodą i dusić ok 30 min., dodać sól, pieprz, liście laurowe, ziele angielskie, kostkę do mięsa i dusić kolejne 30 min. W razie potrzeby dolać wody gotowanej. Na koniec zatrzepać mąką.
Podawać z ziemniakami i surówką.
 


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

sport.96

Ilosc dodanych przepisow:
55

karolina12-34

Ilosc dodanych przepisow:
110

jasminaa

Ilosc dodanych przepisow:
75

MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
2930

Jagodziana Co

Ilosc dodanych przepisow:
13

natalina4

Ilosc dodanych przepisow:
52

medon

Ilosc dodanych przepisow:
168

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
204