Przepisy kulinarne
Niedziela, 20 Kwietnia 2014. Ilość przepisów w serwisie: 43574
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Obiady

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Ryba po meksykańsku.

Ryba po meksykańsku. bukietroz
Dodane przez:
Czas przygotowania: 1 godzin
Czas smażenia: 30 minut

Składniki

  • Składniki:
  • 1kg filetów rybnych
  • 2 cebule
  • 2 papryki czerwone
  • puszka ananasów
  • mały koncentrat pomidorowy
  • 4łyżki ketchupu pikantnego
  • sól
  • pieprz
  • olej
  • mąka

pychotka,najlepsza na drugi dzień

Etapy przygotowania

Przygotowanie:
rozmrozić,posypać solą usmażyć na oleju.Cebulę i paprykę oczyszczamy i smażymy na drugiej patelni do miękkości.Dodajemy ananasy z  i jeszcze chwilę smażymy.Dodajemy koncentrat,ketchup,doprawiamy do smaku solą i pieprzem.Wkładamy rybę wszystko razem mieszamy,smażymy jeszcze chwilę i podajemy.


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

Joanna 55

Ilosc dodanych przepisow:
1058

Ika Ryszka

Ilosc dodanych przepisow:
89

marysias

Ilosc dodanych przepisow:
109

Dzi

Ilosc dodanych przepisow:
12

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
181

magdelka

Ilosc dodanych przepisow:
1

Klaudusia2008

Ilosc dodanych przepisow:
2

Newsletter

Kulinarne propozycje na weekend!
Podaj swój adres email. Co piątek nowa porcja kulinarnych inspiracji oraz konkurs z nagrodami!