Przepisy kulinarne
Poniedziałek, 3 Sierpnia 2015. Ilość przepisów w serwisie: 45055
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Obiady

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Pierś z kurczaka w panierce

Pierś z kurczaka w panierce
Dodane przez:
Czas przygotowania: 20 minut
Czas smażenia: 20 minut

Składniki

  • pierś z kurczaka
  • krakersy
  • przyprawa GYROS
  • maślanka

Dobry pomysł na inny sposób podania kotletów z piersi!

Etapy przygotowania

 Pierś z kurczka dzień wcześniej pokroić na cienke kotlety, włożyć do maślanki i pozostawić na noc w lodówce. Przed przygotowaniem opłukać i osuszyć mięso na ręcznikach papierowych. Krakersy pokruszyć drobno, wymieszaćz przyprawą i obtoczyć w nich kotlety. Ułożyć na blaszce. Piec w piekarniku ok. 30 minut. W między czasie przekręcić. SMACZNEGO!

 

 

 


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

shutterstock.com
MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
3135

Camilla24

Ilosc dodanych przepisow:
30

kuchareczka22

Ilosc dodanych przepisow:
186

mlemmlem

Ilosc dodanych przepisow:
3

Vanek1

Ilosc dodanych przepisow:
121

nena1911

Ilosc dodanych przepisow:
2

zinas

Ilosc dodanych przepisow:
3

dori12dori

Ilosc dodanych przepisow:
1