Przepisy kulinarne
Czwartek, 28 Maja 2015. Ilość przepisów w serwisie: 44782
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Obiady

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Pierś z kurczaka w panierce

Pierś z kurczaka w panierce
Dodane przez:
Czas przygotowania: 20 minut
Czas smażenia: 20 minut

Składniki

  • pierś z kurczaka
  • krakersy
  • przyprawa GYROS
  • maślanka

Dobry pomysł na inny sposób podania kotletów z piersi!

Etapy przygotowania

 Pierś z kurczka dzień wcześniej pokroić na cienke kotlety, włożyć do maślanki i pozostawić na noc w lodówce. Przed przygotowaniem opłukać i osuszyć mięso na ręcznikach papierowych. Krakersy pokruszyć drobno, wymieszaćz przyprawą i obtoczyć w nich kotlety. Ułożyć na blaszce. Piec w piekarniku ok. 30 minut. W między czasie przekręcić. SMACZNEGO!

 

 

 


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

BezCebuli

Ilosc dodanych przepisow:
3

gastrosfera1

Ilosc dodanych przepisow:
14

samsos

Ilosc dodanych przepisow:
40

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
225

rachel_hudson

Ilosc dodanych przepisow:
5

emma1

Ilosc dodanych przepisow:
10

wizolka

Ilosc dodanych przepisow:
1

BlackKitty

Ilosc dodanych przepisow:
3