Przepisy kulinarne
Czwartek, 17 Kwietnia 2014. Ilość przepisów w serwisie: 43571
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Obiady

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Parówki w cieście francuskim

Parówki w cieście francuskim
Dodane przez:
Czas przygotowania: 30 minut
Ilość porcji: 8

Składniki

  • opakowanie ciasta francuskiego
  • 4 parówki przekrojone na pół
  • 8 plasterków sera żółtego topionego
  • sos chili lub ketchup

Obiad z serii szybkich obiadów

Etapy przygotowania

Ciasto rozwinąć i pociąć na 8 kwadratów. Połówkę parówki posmarować sosem (lub ketchupem), zawinąć w plasterek sera a następnie w ciasto francuskie. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i piec 20 minut w temperaturze 190 stopni.


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze

 
03.5.2011

ja robie jeszcze z papryką i są cudowne.

 
23.7.2009

ja dodaję jeszcze pieczarki. Potwierdzam opinię poprzedniczki bułeczki są przepyszne, mnniiam już mnie naszła na nie ochota ;)

 
22.5.2009

Ja smaruję jeszcze białkiem przed pieczeniem. te bułeczki są wyśmienite!! Piąteczka ode mnie





REKLAMA

Sonda

Aninka88

Ilosc dodanych przepisow:
121

MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
2803

marysias

Ilosc dodanych przepisow:
109

Joanna 55

Ilosc dodanych przepisow:
1056

czarrna

Ilosc dodanych przepisow:
497

Ika Ryszka

Ilosc dodanych przepisow:
88

Dzi

Ilosc dodanych przepisow:
11

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
181

Newsletter

Kulinarne propozycje na weekend!
Podaj swój adres email. Co piątek nowa porcja kulinarnych inspiracji oraz konkurs z nagrodami!