Przepisy kulinarne
Sobota, 29 Listopada 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44357
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Obiady

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Pałki kurczaka w panierce

Pałki kurczaka w panierce joanna 55
Dodane przez:
Czas przygotowania: 30 minut

Składniki

  • Ugotowane w rosole pałki lub skrzydełka z kurczaka
  • 1 jajko roztrzepane
  • Bułka tarta lub pokruszone płatki śniadaniowe
  • Sól, pieprz, słodka mielona papryka

pyszniutkie i chrupiące

Etapy przygotowania

Pałki lub skrzydełka  po ugotowaniu wyjąć z rosołu, osączyć, przyprawić.
Panierować w jajku i bułce tartej. Obsmażyć na rumiano. Warto podać z frytkami i surówką


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

karolina12-34

Ilosc dodanych przepisow:
196

beniawojt

Ilosc dodanych przepisow:
6

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
214

Apetyt

Ilosc dodanych przepisow:
5

JustynaDzasta

Ilosc dodanych przepisow:
11

Jagodziana Co

Ilosc dodanych przepisow:
18

MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
2960

wszelkieprzep

Ilosc dodanych przepisow:
5