Przepisy kulinarne
Piątek, 1 Sierpnia 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44035
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Obiady

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Pałki kurczaka w panierce

Pałki kurczaka w panierce joanna 55
Dodane przez:
Czas przygotowania: 30 minut

Składniki

  • Ugotowane w rosole pałki lub skrzydełka z kurczaka
  • 1 jajko roztrzepane
  • Bułka tarta lub pokruszone płatki śniadaniowe
  • Sól, pieprz, słodka mielona papryka

pyszniutkie i chrupiące

Etapy przygotowania

Pałki lub skrzydełka  po ugotowaniu wyjąć z rosołu, osączyć, przyprawić.
Panierować w jajku i bułce tartej. Obsmażyć na rumiano. Warto podać z frytkami i surówką


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

shutterstock.com
MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
2915

buciol78

Ilosc dodanych przepisow:
222

Ika Ryszka

Ilosc dodanych przepisow:
120

trufelek

Ilosc dodanych przepisow:
35

Radek pl

Ilosc dodanych przepisow:
1

KaroOolcia

Ilosc dodanych przepisow:
70

Trippin

Ilosc dodanych przepisow:
55

Ilosc dodanych przepisow:
393