Przepisy kulinarne
Środa, 16 Kwietnia 2014. Ilość przepisów w serwisie: 43564
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Obiady

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Pałki kurczaka w panierce

Pałki kurczaka w panierce joanna 55
Dodane przez:
Czas przygotowania: 30 minut

Składniki

  • Ugotowane w rosole pałki lub skrzydełka z kurczaka
  • 1 jajko roztrzepane
  • Bułka tarta lub pokruszone płatki śniadaniowe
  • Sól, pieprz, słodka mielona papryka

pyszniutkie i chrupiące

Etapy przygotowania

Pałki lub skrzydełka  po ugotowaniu wyjąć z rosołu, osączyć, przyprawić.
Panierować w jajku i bułce tartej. Obsmażyć na rumiano. Warto podać z frytkami i surówką


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

Aninka88

Ilosc dodanych przepisow:
121

marysias

Ilosc dodanych przepisow:
108

czarrna

Ilosc dodanych przepisow:
497

MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
2803

ewasng2

Ilosc dodanych przepisow:
235

Joanna 55

Ilosc dodanych przepisow:
1054

Ika Ryszka

Ilosc dodanych przepisow:
87

Dzi

Ilosc dodanych przepisow:
11

Newsletter

Kulinarne propozycje na weekend!
Podaj swój adres email. Co piątek nowa porcja kulinarnych inspiracji oraz konkurs z nagrodami!