Przepisy kulinarne
Czwartek, 21 Sierpnia 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44052
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Obiady

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

KLOPSY Z KAPUSTĄ PEKIŃSKĄ

KLOPSY Z KAPUSTĄ PEKIŃSKĄ EWA
Dodane przez:
Czas przygotowania: 50 minut
Ilość porcji: 5

Składniki

  • 20 dag kapusty pekińskiej
  • 40 dag mięsa mielonego
  • 2 jajka
  • szklanka kaszy manny
  • cebula
  • czosnek
  • sól
  • pieprz
  • przyprawa do mielonego
  • przyprawa do gyrosa
  • olej do smażenia
  • SOS:
  • koncentrat pomidorowy
  • 1/2 szklanki śmietany
  • kostka rosołowa
  • 3 szklanki wody
  • sól
  • pieprz

przepis na inne mielone

Etapy przygotowania

 Poszatkowaną kapustę połączyć z pozostałymi składnikami. z powstałej masy uformować kulki i usmazyć na oleju.

Przygotować sos, łącząc wszystkie składniki. klopsy przełozyć do naczynia żaroodpornego, zalać gotowym sosem, piec ok. 30-40 minut. 


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze

 
12.7.2009

kapust pekińska pasuje do tego przepisu najlepiej, robiłam też ze zwykłą kapustą ale to już nie to samo

 
12.7.2009

kapusta pekińska do tego pasuje najlepiej. ja prubowałam zrobić ze zwykłą kapustą ale pekińska jest najlepsza

 
25.5.2009

Pysznie wyglądają muszę wypróbować.





REKLAMA

Sonda

MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
2923

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
202

Ilosc dodanych przepisow:
403

Renia_Kawa

Ilosc dodanych przepisow:
96

karita

Ilosc dodanych przepisow:
111

KuchniaDoroty

Ilosc dodanych przepisow:
1

Le Parle Na O

Ilosc dodanych przepisow:
1

medon

Ilosc dodanych przepisow:
167