Przepisy kulinarne
Sobota, 25 Października 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44224
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Obiady

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Klopsy rybne

Klopsy rybne Karolina Kurlandzka
Dodane przez:
Czas przygotowania: 1 godzin
Czas smażenia: 20 minut

Składniki

  • ok 2 kg małych rybek( złowionych z jeziora albo z rzeki ja uzywam płotek)
  • 2 duże cebuli
  • 1,5 szkl bułki tartej
  • 2-3 jajka
  • przyprawy do smaku ( vegeta, pieprz ,sól)

smakowity obiadek

Etapy przygotowania

Ryby i cebule zmielic przez maszanke do miesa (najmniej 2 razy). Do zmielonych ryb dodac jajka , bułke tarta i przyprawy do smaku.Wszystko razem dobrze wymieszac. z wyrobionych ryb uformowalc  owalny kształt ( tak jak na klopsy mielone). Smażyc na małym ogniu aż klopsy beda dobre( czyli aby nie byly surowe).


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Tagi

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

shutterstock.com
buciol78

Ilosc dodanych przepisow:
237

wszelkieprzep

Ilosc dodanych przepisow:
4

gwiazdeczka20

Ilosc dodanych przepisow:
11

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
210