Przepisy kulinarne
Piątek, 27 Lutego 2015. Ilość przepisów w serwisie: 44598
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Obiady

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Klopsy rybne

Klopsy rybne Karolina Kurlandzka
Dodane przez:
Czas przygotowania: 1 godzin
Czas smażenia: 20 minut

Składniki

  • ok 2 kg małych rybek( złowionych z jeziora albo z rzeki ja uzywam płotek)
  • 2 duże cebuli
  • 1,5 szkl bułki tartej
  • 2-3 jajka
  • przyprawy do smaku ( vegeta, pieprz ,sól)

smakowity obiadek

Etapy przygotowania

Ryby i cebule zmielic przez maszanke do miesa (najmniej 2 razy). Do zmielonych ryb dodac jajka , bułke tarta i przyprawy do smaku.Wszystko razem dobrze wymieszac. z wyrobionych ryb uformowalc  owalny kształt ( tak jak na klopsy mielone). Smażyc na małym ogniu aż klopsy beda dobre( czyli aby nie byly surowe).


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Tagi

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

fot. shutterstock.com
samsos

Ilosc dodanych przepisow:
11

MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
3006

dagooshya

Ilosc dodanych przepisow:
2

Smakchwili

Ilosc dodanych przepisow:
1

AozoraNakigoe

Ilosc dodanych przepisow:
1

gastrosfera1

Ilosc dodanych przepisow:
1

sweetspoon

Ilosc dodanych przepisow:
2

Vanek1

Ilosc dodanych przepisow:
108