Przepisy kulinarne
Piątek, 31 Października 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44228
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Obiady

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Duszona wątróbka z cebulką

Duszona wątróbka z cebulką Aneta Kurdybelska
Dodane przez:
Czas przygotowania: 20 minut
Czas duszenia: 15 minut
Ilość porcji: 3

Składniki

  • 40 dag wątróbki drobiowej
  • duża cebula
  • 3 łyżki oleju
  • jarzynka, pieprz ziołowy do smaku

Smaczna i pełna żelaza wątróbka

Etapy przygotowania

Wątróbkę umyć i oczyścić, pokroić na mniejsze kawałki. Cebulę pokroić, posmażyć na oleju. Dodać wątróbkę, przyprawy i obsmażyć ją z cebulką. Podlać 1/3 szkanki wody i dusić ok. 15 minut.


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

Klajdek

Ilosc dodanych przepisow:
1

karolina12-34

Ilosc dodanych przepisow:
117

buciol78

Ilosc dodanych przepisow:
238