Przepisy kulinarne
Wtorek, 25 Listopada 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44346
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Obiady

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Duszona wątróbka z cebulką

Duszona wątróbka z cebulką Aneta Kurdybelska
Dodane przez:
Czas przygotowania: 20 minut
Czas duszenia: 15 minut
Ilość porcji: 3

Składniki

  • 40 dag wątróbki drobiowej
  • duża cebula
  • 3 łyżki oleju
  • jarzynka, pieprz ziołowy do smaku

Smaczna i pełna żelaza wątróbka

Etapy przygotowania

Wątróbkę umyć i oczyścić, pokroić na mniejsze kawałki. Cebulę pokroić, posmażyć na oleju. Dodać wątróbkę, przyprawy i obsmażyć ją z cebulką. Podlać 1/3 szkanki wody i dusić ok. 15 minut.


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

karolina12-34

Ilosc dodanych przepisow:
196

beniawojt

Ilosc dodanych przepisow:
4

Apetyt

Ilosc dodanych przepisow:
3

Jagodziana Co

Ilosc dodanych przepisow:
18

JustynaDzasta

Ilosc dodanych przepisow:
11

wszelkieprzep

Ilosc dodanych przepisow:
5

natalina4

Ilosc dodanych przepisow:
56

MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
2959