Przepisy kulinarne
Poniedziałek, 22 Grudnia 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44448
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Mięsa

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Żeberka w majeranku

Żeberka w majeranku Lilka
Dodane przez:
Czas przygotowania: 60 minut

Składniki

  • 1,5 kg żeberek wieprzowych
  • 1/2 torebki przyprawy "Soczyste żeberka" winiary
  • 1/2 torebki majeranku

Żeberka soczyste, o niepowtarzalnym smaku i zapachu.

Etapy przygotowania

Żeberka pokroić na małe kawałki, po czym posypać przyprawą do żeberek, wymieszać i odstawić do lodówki na noc (aby były bardziej kruche). Ułożyć w żaroodpornym naczyniu, posypać dużą ilością majeranku i wstawić do piekarnika do 160 stopni. Piec do miękkości.

Smacznego.


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze

 
15.2.2010

Żeberka są super w każdej postaci. Po prostu najlepsze mięsko.





REKLAMA

Sonda

czarrna

Ilosc dodanych przepisow:
547

Jagodziana Co

Ilosc dodanych przepisow:
27

JustynaDzasta

Ilosc dodanych przepisow:
15

Angua

Ilosc dodanych przepisow:
15

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
216

lula

Ilosc dodanych przepisow:
1

buciol78

Ilosc dodanych przepisow:
246

MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
2962