Przepisy kulinarne
Środa, 23 Kwietnia 2014. Ilość przepisów w serwisie: 43590
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Mięsa

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Schab w kapuście kiszonej.

Schab w kapuście kiszonej.
Dodane przez:
Czas przygotowania: 1 godzin
Czas pieczenia: 1 godzin

Składniki

  • Składniki:
  • 1kg schabu b/k
  • 70dag kapusty kiszonej
  • czosnek 2 ząbki
  • wegeta
  • pieprz ziołowy
  • olej
  • Wiadomo że na większą ilość osób składniki trzeba zwiększyć.

doskonałe na obiad.

Etapy przygotowania

Przygotowanie:
Schab umyć natrzeć zmiażdżonym czosnkiem i przyprawami,odstawić na 2godzinki do lodówki.Pokroić w grube plastry i obsmażyć z obu stron na rozgrzanym  na patelni.Kapustę odcisnąć z nadmiaru soku.Naczynko  posmarować olejem na dno włożyć połowę kapusty,usmażone mięso i przykryć pozostałą kapustą.Wlać 1/2szkl wody i wierzch kapusty posypać pieprzem ziołowym.Wstawić do nagrzanego  do 200st i piec około godziny.              


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

fot. shutterstock.com
ewasng2

Ilosc dodanych przepisow:
240

Ika Ryszka

Ilosc dodanych przepisow:
91

Joanna 55

Ilosc dodanych przepisow:
1058

KaroOolcia

Ilosc dodanych przepisow:
68

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
181

yzka

Ilosc dodanych przepisow:
1

kondzii

Ilosc dodanych przepisow:
1

Dzi

Ilosc dodanych przepisow:
12

Newsletter

Kulinarne propozycje na weekend!
Podaj swój adres email. Co piątek nowa porcja kulinarnych inspiracji oraz konkurs z nagrodami!