Przepisy kulinarne
Środa, 1 Października 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44200
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Mięsa

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Pałki z indyka

Pałki z indyka  foka
Dodane przez:
Czas przygotowania: 1 dni
Czas pieczenia: 90 minut

Składniki

  • 4 podudzia z indyka
  • przyprawa do indyka
  • 1/2 szkl soku z ananasa
  • ananas surowy lub z puszki

przepis robiony wg mojego pomysłu

Etapy przygotowania

Mięso umyć natrzeć przyprawą do indyka lub swoimi ulubionymi ułożyć w naczyniu żaroodpornym zalać sokiem z ananasa .Zostawić na 1 dzień lub noc w lodówce obracać aby mięsko dojrzało..Następnie wyjąć i upiec w 180- 200 stopniach 90min. Pod koniec dodać pokrojone ananasy .Smacznego.


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
2942

annimka

Ilosc dodanych przepisow:
1

wszelkieprzep

Ilosc dodanych przepisow:
1

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
209

Ilosc dodanych przepisow:
406