Przepisy kulinarne
Piątek, 28 Sierpnia 2015. Ilość przepisów w serwisie: 45126
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Mięsa

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Pałki z indyka

Pałki z indyka  foka
Dodane przez:
Czas przygotowania: 1 dni
Czas pieczenia: 90 minut

Składniki

  • 4 podudzia z indyka
  • przyprawa do indyka
  • 1/2 szkl soku z ananasa
  • ananas surowy lub z puszki

przepis robiony wg mojego pomysłu

Etapy przygotowania

Mięso umyć natrzeć przyprawą do indyka lub swoimi ulubionymi ułożyć w naczyniu żaroodpornym zalać sokiem z ananasa .Zostawić na 1 dzień lub noc w lodówce obracać aby mięsko dojrzało..Następnie wyjąć i upiec w 180- 200 stopniach 90min. Pod koniec dodać pokrojone ananasy .Smacznego.


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
3154

samsos

Ilosc dodanych przepisow:
51

Renia_Kawa

Ilosc dodanych przepisow:
100

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
233

agasurf11

Ilosc dodanych przepisow:
9

emma1

Ilosc dodanych przepisow:
18