Przepisy kulinarne
Czwartek, 17 Kwietnia 2014. Ilość przepisów w serwisie: 43571
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Mięsa

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

KARKÓWKA Z PIEKARNIKA

KARKÓWKA Z PIEKARNIKA EWA
Dodane przez:
Czas przygotowania: 55 minut
Ilość porcji: 2

Składniki

  • 4 plastry karkówki
  • 4 plastry sera żółtego
  • 4 łyżeczki majonezu
  • 1 cebula
  • przyprawa do karkówki
  • 4 łyżki oleju
  • sól
  • pieprz
  • marynata klasyczna do miesa

Pieczone mięsko dla odmiany na obiad

Etapy przygotowania

Mięso posyp przyprawami, polej olejem i wstaw na 1,5 godziny do lodówki, aby mięso zię zamarynowało. Cebulę pokrój w piórka. Na dnie naczynia żaroodpornego ułóż mięso, posmaruj majonezem i ułóż na nim cebulę. Naczynie przykryj i wstaw do piekarnika na 45 minut. Po 35 minutach połóż na mięsie ser żółty i już nie przykrywaj, wstaw jeszcze do piekarnika.


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

Aninka88

Ilosc dodanych przepisow:
121

MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
2803

marysias

Ilosc dodanych przepisow:
109

Joanna 55

Ilosc dodanych przepisow:
1056

czarrna

Ilosc dodanych przepisow:
497

Ika Ryszka

Ilosc dodanych przepisow:
88

Dzi

Ilosc dodanych przepisow:
11

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
181

Newsletter

Kulinarne propozycje na weekend!
Podaj swój adres email. Co piątek nowa porcja kulinarnych inspiracji oraz konkurs z nagrodami!