Przepisy kulinarne
Piątek, 1 Sierpnia 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44035
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Mięsa

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

KARKÓWKA Z PIEKARNIKA

KARKÓWKA Z PIEKARNIKA EWA
Dodane przez:
Czas przygotowania: 55 minut
Ilość porcji: 2

Składniki

  • 4 plastry karkówki
  • 4 plastry sera żółtego
  • 4 łyżeczki majonezu
  • 1 cebula
  • przyprawa do karkówki
  • 4 łyżki oleju
  • sól
  • pieprz
  • marynata klasyczna do miesa

Pieczone mięsko dla odmiany na obiad

Etapy przygotowania

Mięso posyp przyprawami, polej olejem i wstaw na 1,5 godziny do lodówki, aby mięso zię zamarynowało. Cebulę pokrój w piórka. Na dnie naczynia żaroodpornego ułóż mięso, posmaruj majonezem i ułóż na nim cebulę. Naczynie przykryj i wstaw do piekarnika na 45 minut. Po 35 minutach połóż na mięsie ser żółty i już nie przykrywaj, wstaw jeszcze do piekarnika.


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

shutterstock.com
MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
2915

buciol78

Ilosc dodanych przepisow:
222

Ika Ryszka

Ilosc dodanych przepisow:
120

trufelek

Ilosc dodanych przepisow:
35

Radek pl

Ilosc dodanych przepisow:
1

KaroOolcia

Ilosc dodanych przepisow:
70

Trippin

Ilosc dodanych przepisow:
55

Ilosc dodanych przepisow:
393