Przepisy kulinarne
Środa, 24 Września 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44193
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Kolacje

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

wątróbka "po żydowsku"

wątróbka "po żydowsku"
Dodane przez:
Czas przygotowania: 20 minut
Czas smażenia: 20 minut
Ilość porcji: 4

Składniki

  • wątróbka drobiowa
  • migdały
  • rodzynki
  • cynamon
  • masło

polecam bardzo goraco danie proste i smaczne

Etapy przygotowania

Wątróbkę smażymy na patelni na maśle, pod koniec smażenia dodajemt migdały, rodzynki i cynamon( ilości wg uznania). Do tego polecam chałkę....PYCHA!


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
2938

wandeczka

Ilosc dodanych przepisow:
2

chef7

Ilosc dodanych przepisow:
3

sport.96

Ilosc dodanych przepisow:
56

karolina12-34

Ilosc dodanych przepisow:
116

Jagodziana Co

Ilosc dodanych przepisow:
14

Duusiak

Ilosc dodanych przepisow:
212

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
207