Przepisy kulinarne
Wtorek, 3 Marca 2015. Ilość przepisów w serwisie: 44609
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Kolacje

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

wątróbka "po żydowsku"

wątróbka "po żydowsku"
Dodane przez:
Czas przygotowania: 20 minut
Czas smażenia: 20 minut
Ilość porcji: 4

Składniki

  • wątróbka drobiowa
  • migdały
  • rodzynki
  • cynamon
  • masło

polecam bardzo goraco danie proste i smaczne

Etapy przygotowania

Wątróbkę smażymy na patelni na maśle, pod koniec smażenia dodajemt migdały, rodzynki i cynamon( ilości wg uznania). Do tego polecam chałkę....PYCHA!


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

fot. shutterstock.com
MojeGotowanie

Ilosc dodanych przepisow:
3010

Bez Cukru

Ilosc dodanych przepisow:
2

samsos

Ilosc dodanych przepisow:
13

dagooshya

Ilosc dodanych przepisow:
2

Smakchwili

Ilosc dodanych przepisow:
1

gastrosfera1

Ilosc dodanych przepisow:
2

JustynaDzasta

Ilosc dodanych przepisow:
18

Vanek1

Ilosc dodanych przepisow:
109