Przepisy kulinarne
Sobota, 23 Sierpnia 2014. Ilość przepisów w serwisie: 44053
Zarejestruj się
Zapomniałem hasła facebook

Kolacje

 
Pomniejsz czcionkę Powiększ czcionkę

Forszmak

Forszmak Małgosia
Dodane przez:
Czas przygotowania: 30 minut

Składniki

  • 0,25 szklanki oleju (lub mniej ) 4 średnie cebule , 8 cienkich parówek , 1 średni ogórek kiszony , 15 dag pieczarek (mogą być grzybki marynowane )sól, pieprz, musztardę, ketchup do smaku. Gdy będzie za rzadkie można zrobić zasmażkę .

Jest to bardzo dobra gorąca przystawka lub kolacja. Podajemy z pieczywem lub bez .

Etapy przygotowania

 Do garnka wlać olej, wrzucić pokrojoną w kostkę cebulę. Parówki pokroić w grubsze plastry dodać do cebuli, przykryć pokrywką aby się poddusiło. W między czasie pokroić ogórka i pieczarki dodać do garnka. Przyprawić przyprawami, podawać na gorąco. Życzę smacznego  :-))

 


Oceń przepis

Zobacz jak głosują użytkownicy

Zobacz również

Komentarze





REKLAMA

Sonda

Gastrosfera

Ilosc dodanych przepisow:
203

Renia_Kawa

Ilosc dodanych przepisow:
96

karita

Ilosc dodanych przepisow:
111

buciol78

Ilosc dodanych przepisow:
230

Ilosc dodanych przepisow:
403

KuchniaDoroty

Ilosc dodanych przepisow:
1

Le Parle Na O

Ilosc dodanych przepisow:
2

lena33

Ilosc dodanych przepisow:
36