grilowany_chleb_z_maslem_czosnkowym

GRILOWANY CHLEB Z MASŁEM CZOSNKOWYM

Ocena:

4.56 (163)

  • 10 min.
  • dla 10 osób

Doskonały do grillowanej kiełbasy.

Składniki:

  • 10 kromek chleba
  • Pół kostki miękkiego masła
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 ½ łyżki ziół prowansalskich

Grilowany chleb z masłem czosnkowym - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Czosnek przecisnąć przez preskę do czosnku dodać do masła
  • Dodać zioła i wszystko dokładnie wymieszać.
  • Posmarować kromki chleba z jednej strony i położyć na grill.
  • Gdy masło się stopi (ok. 2 min) ściągamy z grilla
  • Spód chleba powinien być złoty.
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne