Żeberka w majeranku

Żeberka soczyste, o niepowtarzalnym smaku i zapachu.

Dodany przez: Lilka

Żeberka w majeranku

Mięsne

Czas przygotowania:
Porcje:
5 porcji
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

Składniki

  • 1,5 kg żeberek wieprzowych
  • 1/2 torebki przyprawy "Soczyste żeberka" winiary
  • 1/2 torebki majeranku

Przygotowanie

  1. Żeberka pokroić na małe kawałki, po czym posypać przyprawą do żeberek, wymieszać i odstawić do lodówki na noc (aby były bardziej kruche). Ułożyć w żaroodpornym naczyniu, posypać dużą ilością majeranku i wstawić do piekarnika do 160 stopni. Piec do miękkości.Smacznego.
mięso przyprawy obiad żeberka majeranek
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze