Surówka z kapusty pekińskiej z czerwoną fasolą

świetna do kanapek

Dodany przez: ANECIK1980

Surówka z kapusty pekińskiej z czerwoną fasolą

Warzywne

Czas przygotowania:
Porcje:
4 porcji
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

  • Danie wegetariańskie
  • Szybka kuchnia

Składniki

  • kapusta pekińska 1 szt mała
  • czerwona fasola 1 puszka
  • pomidory 2 szt
  • majonez
  • zioła do sałatek
  • sól, pieprz

Przygotowanie

  1. Kapustę pekińską drobno szatkujemy, pomidora kroimy w kostkę i kładziemy na sitko by obciekł. Odsączamy czerwoną fasolę. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy zioła, majonez, a następnie sól i pieprz do smaku.
warzywa sałatka pomidor czerwona fasola kapusta pekińska
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze