sos_rybny

Sos rybny.

Ocena:

4.5 (157)

  • 2 godz. 0 min.
  • dla 4 osób
Smacznie i zdrowo.

Składniki:

  • Ryba morszczuk, 6 kostek
  • Śmietana kesemka mała
  • Ząbek czosnku
  • Sól, pieprz
  • Oliwa z oliwek
  • 0,5l wody
  • mąka lub byłka tarta do zagęszczenie

Sos rybny. - jak zrobić?
Kroki przygotowania:

  • Kostkę z morszczuka rozmrozić, pociąć na paski.Rybę posolić dodać czosnek i pieprz. Wrzusić do garnak dodać 2 łyżki oliwy z oliwek.
  • Dodać śmietanę rozrobioną z 0,5l wody i maką lub bułką tartą.
  • Dodać sól, pieprz do smaku.
  • Smacznego :)
Udostępnij: Udostępnij

To może Cię zainteresować

Redakcja poleca

REKLAMA

Materiały promocyjne