ŚLEDZIE W OLEJU Z OGÓRKIEM KISZONYM

DOBRE ŚLEDZIKI

Dodany przez: poli444

ŚLEDZIE W OLEJU Z OGÓRKIEM KISZONYM

Ryby i owoce morza

Czas przygotowania:
Kalorie:
450 kcal
Porcje:
3 porcji
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

Składniki

  • 4 PŁATY ŚLEDZIOWE
  • 2 OGÓRKI KISZONE
  • 2 CEBULE
  • 1 SZKLANKA OLEJU
  • PIEPRZ

Przygotowanie

  1. ŚLEDZIE NAMOCZYĆ TAK Z 2 DO 3 GODZIN PO NAMOCZENIU KROIMY NA PASKI ,NASTĘPNIE OBIERAMY CEBULĘ I KROIMY W PASKI DO TEGO DODAJE POKROJONEGO W KOSTKĘ OGÓRKA KISZONEGO DODAJEMY OLEJ I PIEPRZ WEDŁUG UZNANIA ,WYMIESZAĆ I GOTOWE .
  2. ŻYCZĘ SMACZNEGO
ryby cebula olej ogórek
Dodaj do książki kucharskiej
Podziel się

Komentarze